[acf field="pre_title"]

Momčilo Bajagić Bajaga: „Sa Milošem Bikovićem imam odlično iskustvo“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kada je reč o kvalitetnoj muzici, nikako ne možemo da ne uvrstimo u najbolje autore upravo Momčila Bajagića Bajagu. Njemu je pripala ta privilegija da povodom 70 godina postojanja Pozorišta na Terazijama, bude autor muzike kada je reč o mjuziklu koji je dobio naziv upravo po njegovoj pesmi „Sa druge strane jastuka“.

„Velika čast! Mislim da je bilo i logično da bude domaći autor kada je u pitanju jubilej, a drago mi je što su baš mene izabrali da budem taj domaći autor. Ovo je mi je drugi mjuzikl koji radim.“-kaže Bajaga, a mi smo iskoristili priliku pa smo ga pitali i kakvo mišljenje ima o proslavljenom glumcu, ali i režiseru Milošu Bikoviću.

„Naša pesma „Darja“ je veoma uspela, zahvaljujući Milošu Bikoviću koji je izuzetno popularan. Jedan jako talentovan i izuzetan momak. Drago mi je da smo uspeli da ostvarimo takvu saranju. Sa njim imam odlična iskustva, jedino što mnogo radi pa je teško vremenski se uklopiti sa njim, jer je stalno negde na putu.“-rekao je Momčilo, a šta nam je još otrkio možete gledati u našoj „DeToxic“ emisiji.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci