[acf field="pre_title"]
NE MOŽE DA VERUJE

Suzana Mančić radoznalo pita: Ko su jutjuberi i tiktokeri?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Voditeljka Suzana Mančić veoma je iznenađena mladim ljudima koji zarađuju novac tako što prave klipove na Jutjubu. Iako se trudi da ide u korak s vremenom i tehnologijama, tvrdi da joj nije jasno ko su tiktokeri i jutjuberi. Priznala nam je da sigurno rade nešto dobro čim ih deca toliko vole, a u emisiji „DeToxic“ je otkrila da još uvek nije shvatila šta je popularna aplikacija Tik Tok i da ne zna da je koristi.

„Ja uopšte nemam pojma ko su ti divni, mladi ljudi, ali sam impresionirana ovom gomilom dece koja vrište u ekstazi kad ih vide. Da se razumemo, tu vrisku treba zaslužiti. Ja sam im prišla i rekla: „Zdravo, ja sam Suzana Mančić. Vi možda ne znate za mene, ali ne znam ni ja za vas! Ko ste vi?!“, ispričala je voditeljka za našu emisiju i dodala da nju gledaju bake i deke upravo tih popularnih klinaca.

„Uglavnom me znaju čak i mlađa deca, ali ne znaju šta ja to radim, pa im onda bake, deke, mame, tate objasne. Moja karijera traje 45 godina i tu su prošle generacije koje, valjda, znaju šta ja radim. Kad putujem po Srbiji, bilo da snimam ili radim promocije, meni se uglavnom obraća moja generacija. Ako priđe neko mlađi, obično kaže: „Je l’ mogu da se slikam sa vama? Moja baka Vas obožava!“ Da se ne lažemo, ovo je neka druga generacija i neko drugo vreme koje treba poštovati. Ovi klinci su slatki, kao i sva ova cika i vriska koja je sigurno negde zaslužena, ali ja i dalje nemam pojma ko su jutjuberi i tiktokeri“ – objasnila nam je voditeljka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci