[acf field="pre_title"]

DOČEKAJTE NOVU GODINU KAO TOP MODEL! Dijeta Tatjane Vojtehovski više nije tajna

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Posle duže medijske pauze Tatjana Vojtehovski konačno se pojavila u javnosti. Njen izgled u šestoj deceniji privukao je veliku pažnju, a dame nisu mogle da se zapitaju koja je njena tajna.

Kao neko ko vodi računa o sebi, svom zdravlju i izgledu, voditeljka pažljivo bira namirnice koje unosi u svoj organizam, a dijeta Tatjane Vojtehovski dala je fenomenalne rezultate.

– Ako ćemo precizno, 50 plus jedan. Većinski sam vlasnik svog života – poručila je šaljivo voditeljka koja je zarad dobrog zdravlja, ali i izgleda pre više od godinu dana iz ishrane izbacila šećer i sve vrste brašna.

ako dijeta Tatjane Vojtehovski nije bila rigorozna rezultati su i te kako vidljivi, a mnogi smatraju da voditeljka u šestoj deceniji izgleda bolje nego ikada.

 

– Za ovih godinu dana nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam.

Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje – otkrila je ona, piše hellomagazin.rs.

 

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci