[acf field="pre_title"]
PONOSNI RODITELJI

Gazda Paja: „Ja dežuram noću, a draga danju“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularni reper Gazda Paja pre manje od mesec dana je postao tata, a sada zajedno sa svojom lepšom polovinom uživa u roditeljstvu. On je u emisji „Ekskluzivno“ otkrio kako se se snalazi u ulozi oca, kao i da li sada ima vremena da se posveti svojoj karijeri.

„Freš ćale. Sada kreću obaveze, iako je ova korona ubila sve obaveze, kreću nove, sin je kod kuće, rade se novi tekstovi. Sve je super, sve mi je novo, ali sam se uhodao brzo, ne spava se, ali tako to ide prvih par meseci. Ja dežuram noću, ona danju“-rekao je Paja i dodao:

„Desilo se, nisam ja ni mlad ni mator, taman, poluplanirano je, super je sve, živo i zdravo. Mama mi je mladolika ceo život, sigurno ću i ja tako da izgledam, osim ako ne bude baš nevaljalko pa mi bude zadavao podočnjake“.

Iako je miljenik među ženskom populacijom, pored svoje drage našao je utočište i mir.

„Par godina sam sa njom, kad prođeš neke stvari još kao klinac, postane ti sve dosadno i počneš da razmišljaš o nekim drugim stvarima. Ja se nadam da ću biti večni dečak“-istakao je reper.

Sigurno je da može da se pohvali svojom pesmom „Dizel“ koja broji skoro 23 miliona pregleda, a rađena je za popularnu seriju „Južni vetar“. Nedavno je u „DeToxic“ emisiji govorio kako je došlo do te saradanje.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci