[acf field="pre_title"]
BEZUSLOVNA PODRŠKA

Marina Visković: „Ponosna sam na svoje prijatelje“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Marina Visković poznata je po svom ukusu za modu, ali važi i za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni. S obzirom na to da iza sebe ima težak period, kako zbog ljubavi tako i zbog zdravlja, to se ni bi reklo jer ne skida osmeh sa lica. Mnoge je zanimalo da li je to zbog novog dečka ili su prijatelji ti koji je čine srećnom.

„Ne dešava se ništa. Bila sam u dugoj vezi, sama sam trenutno. Uopšte mi nije lako, to je proces koji mora da prođe. Dugo smo bili zajedno, sada sam fokusirana samo na sebe. Radim na novom albumu i to mi je trenutno glavna preokupacija. Ljubav me ne zanima“-rekla je Marina za Kurir i dodala:

Ildu, Dajanu Paunović i Marinu Tadić mnogo volim. Imala sam situacije u životu kada sam bila i slaba, tužna, uplašena i povređena i gde su se one pokazale većim i od najvećih prijatelja i od svakog muškarca. Ta njihova ljubav i borbenost kada je meni bilo teško zaista je bila fascinantna. Ponosna sam na svoje prijatelje.“

Podsetimo, ona je pre mesec dana objavila novu pesmu „Ljubi me tu“ koja ima milionske preglede, a nedavno je u „DeToxic“ emisiji govorila o svojim kolegama i od koga ima najveću podršku.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci