[acf field="pre_title"]

Teodora Džehverović: „Čeka me američka turneja!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Teodora Džehverović sprema iznenađenje za svoje verne fanove i za sve one koji vole njenu muziku.

Pevačica je otkrila brojne aktuelnosti i planove za predstojeće leto. Ona je jedva čekala da ponovo nastupa, što je nedavno i počela kako su ublažene epidemiološke mere, pa priznaje da se već pomalo i umorila:

– Mnogo mi je drago, jeste da sam već umorna, jer se desio šok, mnogo smo odmarali i onda odjednom preozbiljan tempo. Kao gde se nalazim, šta je ovo, a zapravo se to sve dešavalo i pre godinu dana, samo ja nisam imala osećaj jer sam zaboravila na sve to. Navikavam se polako, mislim da ćemo odraditi ovu letnju turneju brutalno ako Bog da da sve bude kako treba, čeka me američka turneja – ispričala je Teodora u emisiji „Premijera“

Zatim je otkrila i kakvo iznenađenje nam sprema:

– Spremam iznenađenje. Ljudi su mislili da će leto da počne i da se završi bez Teodorinog hita, ali to se neće desiti. Ja se nadam i molim Boga da sve bude kako treba. Najavila bih nešto novo, neću reći kada, ali uskoro. Volela bih da to bude udarac za sve one koji su pričali, da nema Teodore – rekla je harizmatična pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci