[acf field="pre_title"]

ZDRAVA I BLISTAVA KOSA! Uz pomoć nekoliko prirodnih sastojaka imaćete magične rezultate!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svi želimo lepu, zdravu i bujnu kosu, ali nam nije lako da to i dostignemo. Ali kako da odaberemo prave prozvode za negu kose među bezbroj njih koji nas mame sa rafova. Znamo da nemate vremena da dešifrujete poleđinu svakog proizvoda za negu kose koji bi da isprobate, pa smo se potrudili da vam olakšamo muke. Izdvojili smo sastojke za negu kose koje morate da imate.

1. Arganovo ulje za popravku oštećene, lomljive kose
Suva, iskrzana kosa izgleda kao slama. I stanje se neće popraviti samo od sebe. Ako žilite da oživite suvu kosu, vratite joj mekoću i sjaj, što pre uvedite arganovo ulje u svoju rutinu. Prastara tajna lepote, omiljena zbog svojih zaštitnih, regenerativnih i duboko hidratantnih svojstava. Arganovo ulje vraća u život kosu koja je suva i oštećena raznim hemijskim tretmanima. Redovnim korišćenjem, dlaka postaje elastičnija i sjajnija. Ulje možete nanositi direktno na kosu (najbolje na vlažnu), staviti kapu za kupanje i ostaviti da deluje minimum dva sata. Nakon toga oprati blagim šamponom. Ili nabavite dobru hranljivu masku koja sadrži arganovo ulje.

Foto : envato

2. Kokosovo ulje za jačanje suve i kovrdžave kose
Kokosovo ulje je nešto najbolje što možete koristiti za negu kose. Delotvornije je nego što možete zamisliti. Obiluje masnim kiselinama koje trebaju kosi. Osim toga, kokosovo ulje sprečava gubitak proteina, nadoknađuje izgubljenu hidrataciju i zatvara kutikulu kose, te ona deluje zaglađeno. Da, to znači „poslušnija“ kosa i daleko manje kovrdžanja. U prodaju se mogu naći odlični preparati za negu kose koji sadrže kokosovo ulje. A možete ga nanosti i samostalno na vlažnu kosu, naročito krajeve i ostaviti da deluje što duže pre nego što operet kosu.

3. Keratin za sjajnu i „poslušnu“ kosu
Ako nikako ne možete da ukrotite kosu, naročito ako je vlažno vreme, onda vam definitivno treba keratin. Keratin izglađuje kutikulu kose, pomažući kosi da izgleda mekše, sjajnije i daleko uglađenije. Zamislite to ovako: da je kovrdžanje neko neraspoložen, keratin bi bio sila koja uspeva da ga smiri. Pitate se kako tako dobro oporavlja kosu? To je zapravo jedan od tipova proteina koji sačinjavaju našu kosu. Tako da keratin tačno zna kako da pomogne kosi da joj vrati sjaj. Samo odaberite kvalitetnu masku za kosu koja sadrži keratin – i problem je rešen.

 

lepotaizdravlje.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci