[acf field="pre_title"]

Lena Čolak za naš portal: „Prethodna godina nas je ojačala“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Lenu Čolak, mladu pevačicu upečatljivog izgleda, ali i prelepog vokala sreli smo na Kopaoniku, gde odmara i uživa sa svojim društvom. Jedni drugima poželeli smo prvenstveno dobro zdravlje, srećnu i uspešnu predstojeću godinu.

Sinoć, u novogodišnjem izdanju emisije „Sharanova radionica“ imali smo prilike da uživamo, ali i đuskamo uz njeno „lajv“ izvođenje kako folk, tako i pop pesama, gde je ponovo pokazala koliki talenat poseduje i kako ume odlično da podigne atmosferu.

Foto: Toxic

Sa Lenom smo i sumirali prošlu godinu. Iako je 2020. godina svima bila u znaku pandemije koronavirusa, mlada pevačica je objavila novu pesmu „Majko“ koja je za kratko vreme postala hit i dirunula je srca kako žena tako i muškaraca.

– Meni je godina bila lepa, bez obzira na svo zlo koje nas je zadesilo sa koronom. Sve gledam sa pozitivne strane, tako da za 2020. godinu mogu da kazem da je bila pre svega poučna, ali i puna ljubavi i negde nas je sve ojačala.

Na naše pitanje šta je to što je poželela sebi u ponoć, odgovorila je:

– Sebi sam poželela, pre svega, da budem zdrava i da me prati sreća u svemu sto radim – rekla je Lena i našim čitaocima poručila:

– Želim vam da budete zdravi i da, naravno, uvek budete uz Toxic!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci